YOUR SOCIAL EXPERT
Social media management

Gebruiksvriendelijke website laten maken

Wil je een website die goed gevonden wordt
en bezoekers door het gewenste funnel leidt?

Your website expert

Wij maken voor u een website op maat. Deze website is aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk van opzet voor zowel u als beheerder als voor de bezoekers. Zo zorgen wij ervoor dat uw klanten uw website als prettig ervaren en u zelf met gemak de website aan kunt passen.

U kunt het bijhouden van de inhoud van de website ook geheel aan ons uitbesteden. Wij zorgen er voor dat de website voorzien wordt van relevante inhoud en dat daar op diverse sociale media kanalen de juiste promotie voor wordt gemaakt.

Webdesign

Wij ontwerpen uw website op maat. U krijgt een grafisch design in de stijl die bij uw huisstijl en behoeften aansluit.

Webdevelopment

Wij ontwikkelen uw website tot in de puntjes gelijk aan het design en zorgen meteen voor perfecte weergave op de mobiel.

Webhosting

Wij hosten uw website op onze server. Deze bevat alle laatste technische snufjes op het gebied van veiligheid en performance.

Website aanpassingen

Website die wij maken kan door u zelf worden beheerd. U kunt bijvoorbeeld nieuwsberichten op de website toevoegen, teksten aanpassen, fotosliders veranderen, recent werk toevoegen en nog veel meer. Wij leveren maatwerk websites die specifiek naar uw behoefte zijn vormgegeven. Wij weten als geen ander hoe de website het best zal presteren, wat zich vertaalt in het juiste gebruik van call to actions en het structureren van informatie.

Uiteraard kunnen wij ook voor u de website van content voorzien. Wij (her)schrijven dan voor u teksten, plaatsen relevante afbeeldingen en zorgen voor koppelingen met sociale media.

Website onderhoud

Een website behoeft onderhoud. Online techniek gaat in een snel tempo. Er komen voor de website en de gebruikte modules regelmatig optimalisaties uit die doorgevoerd moeten worden. Deze bevatten zowel beveiligingsupdates als performance updates. Door uw website goed te laten onderhouden kiest voor veiligheid.

Wij ontzorgen u door de beschikbare updates aan uw website frequent uit te voeren en voorkomen daarmee dat de website vatbaar is voor kwaadwillenden. Wij zorgen in deze voor een firewall, periodieke backups, malware scanners, hsts forcering en snelheidsoptimalisaties zoals caching en image compression.

Vragen over uw mogelijkheden op het internet?