YOUR SOCIAL EXPERT
Branding voor mijn bedrijf

Boost je social media kanalen

Your Social Expert kan uw expert zijn op uw social media kanalen
in de vorm van Social media Beheer

Social media Beheer

Uw social media kanalen in ons beheer. Dit houdt in dat wij uw kanalen optimaliseren en beheren. Vanuit de analyse die wordt uitgevoerd worden de pagina’s geoptimaliseerd. Het beheren gaat als volgt in zijn werk; wij posten naar uw wensen op uw social media kanalen. Dit kan in de vorm van uw eigen aangeleverde content zijn of wij maken de content voor u, dit kan in tekstuele vorm, foto’s en video’s. Daarnaast zijn er oneindig veel mogelijkheden binnen ons bedrijf, neem voor vragen gerust contact met ons op!

Meer details over hoe een social media management traject eruit ziet.

Klik hier

Social media Community building

Wilt u uw doelgroep vergroten en meer interactie op uw social media kanalen? Daar kunnen wij voor zorgen! Door met de juiste advertenties en gerichte promotie posts te werken via social media kunt u uw pagina een flinke boost geven. Daarnaast wordt doormiddel van het creëren van creatieve posts ervoor gezorgd dat uw community op uw pagina’s meer positieve interactie zal ontstaan.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Social media Analyses

Wilt u weten hoe het ervoor staat met uw huidige pagina’s? Wij voeren voor u een uitgebreide en overzichtelijke analyse uit en kijken waar uw sterke en zwakke punten zitten op uw social media kanalen. Van hieruit kunnen wij voor u uw kanalen optimaliseren.

Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Laat ons jouw social media inzetten.