YOUR SOCIAL EXPERT

Over ons

Wij staan voor u klaar met een team van experts op het gebied van Social Media , Content, Branding en Websites

Wie zijn wij?

Social Media is hedendaags niet meer weg te denken. Iedereen is ermee bekend en wordt veelal ingezet als marketing middel voor bedrijven, maar ook als artiest zijnde in de muziekbranche of tattoowereld. Iedereen wilt zich op de juiste manier kunnen profileren en zijn of haar publiek kunnen bereiken om meer klanten te werven of producten/diensten te verkopen.

Het team bestaat uit young professionals met ieder zijn eigen expertise en richt zich op de entertainment branche. Hierbij komen artiesten aanbod uit de muziekwereld maar werken wij ook samen met tattooartiesten of artiesten op ander creatief gebied. Daarnaast horen hier ook sporters bij die in het begin van hun carrière staan en zich op de juiste manier willen profileren op hun Social Media kanalen om zo meer aanhang te creëren en te kunnen groeien als top sporter.

Vanuit deze gedachtegang is Your Social Expert ontstaan en willen wij u ontlasten op het gebied van Social Media management, Content creatie, Branding en Web development.

YOUR SOCIAL EXPERT

Waar staan wij voor?

  • Sociale passie

Onze experts hebben allemaal digitaal bloed. Ieder met zijn eigen vakgebied en gedrevenheid.

  • Strategische keuzes

Om verschil te kunnen maken voor u als klant benaderen wij alles op basis van strategische keuzes om het juiste resultaat te behalen. Dit is in de vorm van een contentplan om tot het juiste resultaat te komen.

  • Expertise op alle vlakken

Met ons team dat werkt met passie hebben wij op elk gebied expertise voor u klaar staan. Hierbij ontlasten wij u als klant en kunt u aan de slag met uw eigen dagelijkse werkzaamheden.

Laat ons jou helpen!