YOUR SOCIAL EXPERT
project complex kenji tattoo

Social Media beheer

Optimalisatie van de Social kanalen en het beheren van de Social media

Social media beheer Tattoosbykenjidi

Voor tattoo artiest Kenji Diederen (tattoosbykenjidi) verzorgen wij de Social Media op Facebook en Instagram.

Hierbij verzorgen wij zowel content op Facebook en Instagram op de feed pagina en zetten wij stories in om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken en te communiceren met hun.

De Facebookpagina hebben we geoptimaliseerd en er zijn handige tools ingesteld om Kenji te ontlasten op het gebied van het beantwoorden van berichten. Hiernaast hebben wij een paginapromotie ingesteld die voortkomt uit een analyse over de juiste doelgroep en interesses om zijn naamsbekendheid te vergroten en te kunnen groeien als artiest.

Van Kenji krijgen wij content aangeleverd in de vorm van foto’s van tattoos die hij gemaakt heeft. Wij kijken dan welke foto geschikt is om te posten op Social Media en verzorgen de tekst die bij de post erbij komt. Hierbij kijken we ook naar de juiste tags in een bericht en hashtags op Instagram voor het bereik organisch te vergroten. Voor Kenji is Instagram voornamelijk belangrijk omdat dit gezien kan worden als zijn portfolio waarbij hij zich profileert naar zijn doelgroep.

Voor het posten kijken we naar wat het juiste tijdstip is de post up te loaden en welke dagen het beste ingezet kunnen worden. Dit komt voort uit analyses die we hebben uitgevoerd. De resultaten van deze analyses zijn voor iedere branche anders en daarom is het van belang dit van te voren uitgezocht te hebben voordat je promotie in zet.

Facebook beheerInstagram beheersocial media content

Laat ons jouw social media inzetten.