YOUR SOCIAL EXPERT
complex social media promotie

Sociale media ondersteuning

Event promotie voor REAl Classics R&B

Complex Maastricht – REAL Classics R&B

In de maand november vond bij Complex Maastricht het evenement Real Classics R&B plaats. Dit is een R&B feest met muziek uit de jaren 80, 90 en 2000. In opdracht van Complex Maastricht hebben wij de Social media beheert voor dit evenement.

Hierbij hebben wij op Facebook promotie uitgevoerd met bestaande foto’s die wij aangeleverd hebben gekregen vanuit Complex. Er is voor Facebook gekozen omdat hier werd opgemerkt dat de doelgroep voor een evenement beter bereikt kan worden dan op een ander platform. De teksten zijn door ons aangeleverd en gebruikt voor de content.

Daarnaast hebben wij de promotie op de posts en de promotie voor het evenement verzorgd. Dit hebben we gedaan met op maat gemaakte advertentiesets. Deze advertentiesets hebben we vanuit een analyse opgesteld. Hierbij hebben we onderzocht wie de doelgroep voor dit evenement is en wat hun interesses zijn om zo op het juiste bereik te behalen om het evenement meer onder de aandacht te krijgen bij het publiek.

Net zoals we bij iedere klant doen, kijken we altijd naar de beste tijdstippen en dagen om te posten. Dit verschilt per doelgroep en per platform, vanuit analyses bepalen we welke dagen het beste zijn en rond welk tijdstip meer bereik of interactie kan worden gecreëerd. Voor REAL Classics R&B hebben we dit ook uitgevoerd en dit heeft geresulteerd samen met de juiste content dat het een geslaagde editie was!  

Facebook beheersocial media content

Laat ons jouw social media inzetten.