YOUR SOCIAL EXPERT
Project - Maison sportif - social media inrichten

Social Media beheer en optimalisatie

Beheren van de Social Media kanalen

Maison Sportif

Maison Sportif is een gym waarbij je zowel personal training kan krijgen als het meedoen aan small group trainingen. Deze gym is een aantal jaar bezig en wilt hun brand meer bekendheid geven. 

Zo zijn wij begonnen met het optimaliseren van de Social Media kanalen ( Facebook en Instagram ). Hier hebben wij een aantal aanpassingen doorgevoerd zodat de klant van Maison Sportif altijd te woord wordt gestaan en zich gehoord voelt. Daarnaast zijn we gaan kijken naar hoe we de likes/volgers omhoog kunnen halen bij Maison Sportif. Hiervoor hebben wij een analyse gemaakt om te kijken wie nou de daadwerkelijke doelgroep is van Maison Sportif en welke interesses zij hebben. Vanuit deze analyse is een advertentieset opgesteld en loopt er maandelijks een pagina promotie voor Maison Sportif. 

Het beheren van de Social Media kanalen gaat als volgt in zijn werk, wij krijgen van Maison Sportif content aangeleverd in de vorm van foto’s of tekst en deze passen wij aan en zorgen dat deze op de juiste dag en tijdstip gepost worden. De juiste dag en tijdstip zijn van belang voor het juiste bereik te behalen of juist om interactie met je doelgroep te creëren. Daarnaast leveren wij ook teksten aan, die altijd in samenspraak worden gecontroleerd. 

Maison Sportif is een groeiend bedrijf waar wij met veel plezier en enthousiasme aan meewerken.

Facebook beheerInstagram beheersocial media content

Laat ons jouw social media inzetten.