YOUR SOCIAL EXPERT
slider project complex social

Social media ondersteuning

Event promotie voor Doomslayer

Complex Maastricht – Doomslayer

Voor de maand oktober hebben wij in opdracht van Complex Maastricht social media beheer uitgevoerd voor het event Doomslayer.

Hierbij hebben wij de Facebook onder handen genomen en hebben wij de posts verzorgd in de vorm van contentcreatie en promotie. Vanuit Complex en de organisatoren van Doomslayer hebben we foto’s aangeleverd gekregen om te kunnen posten, de tekst is door ons gecreëerd om het publiek op de juiste manier te benaderen en ervoor te zorgen dat de verkoop van het evenement goed verliep.

Voor promoten van het evenement hebben wij allereerst een analyse uitgevoerd voor het bepalen van de juiste doelgroep en interesses om zo het meeste uit de promotie te kunnen halen. Dit maken wij in de vorm van een contentplan om zo transparant mogelijk te kunnen zijn naar onze klant toe.

De advertentiesets voor de posts worden net zoals de promotie van het evenement benaderd en wordt per post bekeken hoe het beste gepromoot kan worden. Ook komt hier een analyse voor het beste tijdstip en dag bij kijken. We zien dat Facebook bepaalde hoogtepunten heeft voor een groter bereik of juist voor meer interactie met je doelgroep.

Voor dit evenement is ervoor gekozen om alleen op Facebook te promoten omdat de doelgroep van dit evenement zich meer bezig houdt op Facebook dan dat ze op Instagram kijken naar content voor het evenement.

Het traject heeft ongeveer één maand geduurd en is uitverkocht geraakt! We zijn blij dat we hieraan hebben kunnen bijdragen voor de eerste editie van Doomslayer en kijken uit naar de tweede editie!

Facebook beheersocial media contentDesign

Laat ons jouw social media inzetten.