YOUR SOCIAL EXPERT
project complex netsky social media inrichten

Social media ondersteuning

Event promotie Netsky

Complex Maastricht presents Netsky

In opdracht van Complex Maastricht hebben wij de social media in beheer genomen voor het event Netsky op 25 januari 2019. 

We hebben hierbij de Facebook pagina onder handen genomen en hebben een advertentieset ingesteld voor de promotie van het event zelf. Deze advertentieset heeft ervoor gezorgd dat er meer aandacht en interesse werd gewekt voor het event. Daarnaast hebben we voor één maand de posts verzorgd op Facebook inclusief promotie, dit met bestaande content die we van Complex aangeleverd hebben gekregen en eigen contentcreatie om de doelgroep aan te spreken.. 

Voor het promoten van het evenement hebben wij allereerst een analyse uitgevoerd voor het bepalen van de juiste doelgroep en interesses om zo het meeste uit de promotie te kunnen halen. Dit maken wij in de vorm van een contentplan om zo transparant mogelijk te kunnen zijn naar onze klant toe.

Voor het promoten van de posts wordt net zoals bij de eventpromotie een analyse gemaakt om de juiste promotie te krijgen voor de desbetreffende post. Hierbij wordt er ook geanalyseerd welke dagen en tijdstippen het beste zijn om te posten. Zo is er een verschil tussen Facebook en Instagram welke dagen en tijdstippen het beste werken voor bereik of juist interactie met je doelgroep. 

Voor dit evenement is ervoor gekozen om alleen op Facebook te promoten omdat de doelgroep van dit evenement zich meer bezig houdt op Facebook dan dat ze op Instagram kijken naar content voor het evenement.

Het traject heeft één maand geduurd en is uitverkocht geraakt! We zijn blij dat we hieraan hebben kunnen bijdragen. 

Facebook beheersocial media content

Laat ons jouw social media inzetten.